Investor Relations
Caybon is a world-leading digital media company focused on brand-driven content that drives tangible results

News

Newsner är Top 5 på Facebook i USA under Q4 2021

I Facebooks egna statistik över de sidor i USA med störst räckvidd kommer Newsner på femte plats under fjärde kvartalet 2021 med över 95 miljoner som har tagit del av Newsners innehåll.

- Det är fantastiskt roligt att vi är så här stora i USA, säger Richard Båge, koncernchef för Caybon, och ett stort erkännande av vår kompetens i att hitta nyheter som engagerar läsarna.

Christian Ström är affärsområdeschef och ansvarig utgivare för Newsner. Han säger:

- Jag är otroligt stolt över teamet. Att vi lyckas slå internationellt erkända titlar som The Dodo och Ladbible är naturligtvis en milstolpe. Att vi dessutom hade två av de mest sedda videoklippen globalt under fjärde kvartalet 2021 känns otroligt roligt.

Newsner är en av världens ledande sociala nyhetssidor och en av de största publicisterna på Facebook. Trafik och videovisningar genereras genom publiceringar av redaktionellt innehåll på Facebook och andra plattformar. Reklamintäkter genereras genom digital annonsering på Newsners sidor så väl som genom annonsytor i videos på Facebook och Youtube. Annonsförsäljningen sker primärt programmatiskt och intäkternas storlek baseras på annonspriser i kombination med antal visningar av videoinnehåll och antal besökare på Newsners sidor.

För ytterligare information kontakta:

Richard Båge, VD och koncernchef

Christian Ström, affärsområdeschef Newsner

Tel. +46 (0) 73 523 73 20

Email: richard.bage@caybon.com

Email: Christian.strom@newsner.com

Om Caybon

Caybon är en koncern med skalbara och digitalt fokuserade marknadsföringsbolag som är specialiserade inom produktion och distribution. Syftet är att erbjuda reklamköpande företag och organisationer moderna och attraktiva sätt att kommunicera med sin målgrupp bland annat genom via ett redaktionellt innehåll. De olika varumärkena erbjuder olika sätt att nå sin målgrupp bland annat genom digitala mediaplattformar, videos, prestationsinriktad marknadsföring, event så väl som tryckt media. Intäkterna härrör i sin tur från produktion av innehåll och distribution i olika kanaler. Kunderna varierar från multinationella företag till mindre och medelstora bolag. Kundgruppen är därigenom diversifierad både i storlek, bransch och geografi. Dotterbolagen är grupperade i två segment: Kampanj och Plattform. Läs mer på www.caybon.com

Filer för nedladdning

IR contact